Head of Talent & Consultant

Jan-Aldert Vrij

Ik ben Jan-Aldert Vrij en werk sinds 2021 bij Next Ground in de rol van Head of Talent. Ook ondersteun ik als consultant klanten bij vraagstukken rondom proces en optimalisatie. Met een warm hart voor klantbelangen verdiep ik mij graag in andere mensen en bedrijven. Hieronder vertel ik meer over mijzelf en waarom ik voor Next Ground heb gekozen.

“Een ander woord voor winst is resultaat. Resultaat is altijd de beloning achteraf, niet het doel vooraf.”
Jan-Aldert Vrij Head of Talent & Consultant

Verschillende branches

Mijn studieachtergrond is HBO Commerciële Economie. In de jaren die volgden, ronde ik meerdere opleidingen af, waaronder Account Management en Customer Experience Management. Vervolgens vervulde ik verschillende functies: van sales, key accountmanager en proces specialist tot MT-lid en directie. De rode draad in mijn loopbaan is dat ik altijd bezig ben met bouwen aan en onderhouden van relaties, optimaliseren van processen en met een kritische blik en oog voor detail organisaties verder help. Ik heb veel bedrijven in verschillende branches van binnenuit mogen zien en geholpen bij uitdagingen op het gebied van HR, Sales, Kwaliteit en Organisatieprocessen. Ik begon in de Food-sector, werkte toen een tijd binnen de ICT en kwam uiteindelijk via inhuur terecht in de HR, waar ik mij bezighield met organisatie- en relatievraagstukken.

Aandacht voor de kwaliteit

In al deze bedrijfstakken zag ik de verschillende kanten van de operatie en hielp ik mee om de strategische doelstellingen te behalen. Van de organisatie en inrichting van een inhuurdesk en waardevolle relaties opbouwen met Vendormanagement tot het optuigen en leiden van een kerngebruikersorganisatie in een migratieprogramma. Bij alles wat ik doe, heb ik aandacht voor de kwaliteit van dienstverlening. Toegevoegde waarde is altijd in verhouding met de prijs en is uitlegbaar aan de klanten. Zo streef ik naar wederzijdse tevredenheid en een duurzame lange termijnrelatie.

Een match met Next Ground

Het mooie van Next Ground vind ik de no-nonsens opstelling en de kritische opstelling waarbij kwaliteit altijd voorrang krijgt. Verder spreekt de warme en menselijke kant bij Next Ground mij erg aan, daar wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Onze toegevoegde waarde zit ‘m in de inhoudelijke deskundigheid en het empathisch vermogen om met onze collega’s en partners te kunnen samenwerken. Allemaal hebben we een beetje Next Ground DNA, wat ons betrokken maakt!

Wil je weten wat ik of Next Ground consulting voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.

“Een ander woord voor winst is resultaat. Resultaat is altijd de beloning achteraf, niet het doel vooraf.”
Jan-Aldert Vrij Head of Talent & Consultant