Over ons

Events

Bij Next Ground organiseren we regelmatig events voor onze klanten en consultants met relevante thema’s rondom business-, data- en IT-transities. Bekijk hier de hoogtepunten van onze evenementen.

Next Ground Klantevent 2024

Transformeren met impact

In april 2024 beleefden we een bruisend tweede klantevent in het hart van Utrecht. Vijftig opdrachtgevers en Next Grounders kwamen samen om te luisteren naar de inspirerende verhalen van onze gastsprekers over het thema ‘Transformeren met impact’. Bekijk de aftermovie voor een terugblik van het evenement.

Next Ground klantevent 2022

Werkgeluk en innovatie

In mei 2022 organiseerden we het eerste Next Ground klantevent in Utrecht. Met een inspirerend programma en mix van veertig klanten en collega’s was het een geslaagd event! Organisatiefuturoloog Arjen Banach nam het publiek verder mee in het thema: ‘Werkgeluk: de sleutel tot succesvol innoveren’. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie.

Maandelijkse meetups met consultants

What's Next

Elke maand brengen we onze consultants samen voor een meetup, waar we de nieuwste ontwikkelingen bij Next Ground, onze klanten en projecten bespreken. Met inspirerende sprekers en volop ruimte voor interactie en verdieping, delen we op een informele manier kennis. Zo versterken we ons netwerk en bouwen we samen verder aan onze groei en succes.

Meer weten?

Wat is je ambitie? Waar loopt jouw organisatie tegenaan op het gebied van business-, data- en IT-transities? Waar liggen kansen?

Wij denken graag met je mee. Let’s get in touch!