Lifting digital to the Next Ground

Over Ons

Next Ground helpt organisaties digitaal te transformeren om zo veerkrachtig te worden in een snel veranderende wereld. We behalen resultaten op projectbasis, op een manier waarop de organisatie als geheel een stap verder komt. Niet alleen door digitale producten en procesverbeteringen te realiseren, maar door de manier van werken naar een hoger plan te brengen.

Onze aanpak werkt vanuit de ‘open innovation’ filosofie. We delen onze kennis en ervaring met de organisatie op het gebied van Strategy Execution, Service Design, Data & AI, Digitale Transformatie en Energietransitie.

Onze drijfkracht

Missie en Kernwaarden

Onze klanten zien in dat hun business model moet veranderen. Het is onze missie dat mogelijk te maken. Wij ondersteunen bij het ontwerpen van nieuwe bedrijfsmodellen en vertalen deze naar de benodigde organisatiestructuur, processen en systemen. We geloven dat het verschil wordt gemaakt in de executie.

Wij zijn Next Ground

Ons Team

Onze medewerkers zijn onze kracht. Met hun uitgebreide kennis en ervaring in diverse branches en verschillende rollen, maken zij het verschil. Gezamenlijk streven we ernaar de doelen van onze klanten te bereiken en bouwen we voortdurend aan het succes van Next Ground. Lifting digital to the next level.

Klanten & collega's

Aan het Woord

We kunnen natuurlijk veel vertellen over wie we zijn en wat we doen, maar het wordt pas echt interessant als je de ervaringen hoort van de mensen die direct met ons samenwerken. Daarom geven we graag het woord aan onze klanten en collega’s.

Maandelijkse meet-ups, trainingen & meer

Events

Elke maand organiseren we een hybride meetup voor al onze consultants om kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast bieden we trainingen aan zowel onze collega’s als onze klanten om hun expertise te vergroten op het gebied van data en Agile werken.