Next Ground klantevent 2022

Werkgeluk en innovatie

In mei 2022 organiseerden we het eerste Next Ground klantevent in Utrecht. Met een mix van zo’n 40 klanten en collega’s en een inspirerend programma was het een geslaagd event! Gastspreker was organisatiefuturoloog Arjen Banach. Hij nam het publiek verder mee in het thema van de middag: “Werkgeluk: de sleutel tot succesvol innoveren”.

Bekijk hier de video waarin Tijmen, Maarten en Corine toelichten wat dit thema voor hen en Next Ground betekent.

“Werkgeluk is echt wel een centraal punt voor innovatie en digitalisering. Dat kan ik zeker meenemen op het werk en ook in een toekomstige samenwerking met Next Ground”

Bekijk hier de video waarin collega’s en klanten vertellen hoe ze het klantevent hebben ervaren en hoe het thema Werkgeluk hen inspireert.

Bekijk hier de event movie voor een impressie van ons klantevent.

Maandelijkse meetups met consultants

What's Next

In hybride vorm organiseren we iedere maand een meetup met alle consultants. Dit is het moment om iedereen te kunnen updaten over de ontwikkelingen van Next Ground, onze klanten en opdrachten. We besteden aandacht aan een actueel onderwerp met externe of interne sprekers en er is altijd tijd voor verdieping en interactie in kleinere groepjes. Op een vrijblijvende manier wordt kennis uitgewisseld of een hulpvraag ingediend. Zo investeren we in een sterk netwerk zodat iedereen een beroep op elkaar kan doen.

Trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

Voor al onze consultants en vaak ook voor collega’s bij onze klanten met wie werken, bieden we trainingen aan. Door theorie te combineren met groepsdynamiek leren we het meeste van elkaar. We inventariseren de behoeften en ontwikkeltrajecten bij onze consultants en bieden verschillende in-house trainingen aan. Bijvoorbeeld Design Thinking, Consultative Selling, Product Owner I & II, Artificial Intelligence. Bovendien hebben we een interne coach beschikbaar met een focus op persoonlijke transformaties.