Consultant

Claud Klaarmond-Nuus

Mijn naam is Claud Klaarmond-Nuus en ik ben sinds begin 2024 aangesloten als consultant bij Next Ground. Mijn werk wordt gedreven door de volgende kernwaarden: kwaliteit, aandacht, verwezenlijken en kennis delen. Deze waarden vormen de basis van mijn werkwijze en begeleiden me in alles wat ik doe. Ik geloof dat een plan pas echt leuk wordt als je het uitvoert en die bevlogenheid draag ik graag over op mijn klanten en collega’s.

Track record

Mijn achtergrond in Supply Chain Management (drs. ing.) in combinatie met mijn commerciële ervaring komt goed van pas bij het in kaart brengen van geld, goederen en informatiestromen.

Een van de meest memorabele ervaringen in mijn carrière was mijn rol als Global Sales Excellence Specialist bij Bugaboo. Hier kreeg ik de kans om als Process Lead de Salesforce Sales Cloud te implementeren voor de salesafdeling. Dit project vereiste een grondige aanpak, waarbij het CRM-systeem volledig opnieuw moest worden ingericht. Ik was verantwoordelijk voor het opschonen van gegevens, de migratie, het opzetten van requirements en het geven van advies over reporting tools. In deze functie heb ik niet alleen de succesvolle implementatie van Salesforce Sales Cloud gerealiseerd, ook heb ik sterke en efficiënte relaties opgebouwd met stakeholders in diverse afdelingen en regio’s. Hierbij gaf het leiden van workshops me het vermogen om meer optimisme en synergie in de ruimte te creëren.

“Keep it simple to make overachievement possible.”

Streven naar eenvoud

Ik streef ernaar om elke oplossing zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden. Het principe “Keep it simple to make overachievement possible” vat mijn aanpak perfect samen. Ik geloof sterk in de kracht van eenvoud. Door complexe problemen terug te brengen naar hun kern, kunnen er effectieve en duurzame oplossingen worden gecreëerd.

De ideale plek

Via Lesley kwam ik in contact met Next Ground en voelde ik meteen een klik. De Next Ground aanpak sluit perfect aan bij mijn eigen werkwijze. Aandacht geven aan wat nodig is om zo kwalitatieve oplossingen te realiseren voor klanten. Het is waardevol om deel uit te maken van een netwerk waarin we deze kennis kunnen delen en iedereen dezelfde waarden toepast.

Wil je weten wat ik of Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.