Chief Smiling Officer

Nienke van der Sar

Mijn naam is Nienke van der Sar en in 2021 startte ik voor 1 dag per week als Chief Smiling Officer a.i. bij Next Ground. Ruim een jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt aan het opzetten en inrichten van interne systemen, het organiseren van interne en externe events en het uitvoeren van administratieve en financiële taken. Na een jaar heb ik mijn interim rol ingewisseld voor een vast contract en kan daardoor nog meer bijdragen aan de groei van Next Ground. De onboarding van nieuwe collega’s is een onderdeel daarvan. Ik houd ervan om mensen zich thuis te laten voelen en leuke events en acties te bedenken en uit te voeren. Hierbij komen mijn enthousiasme en organisatie skills goed van pas.

Track record

Als Chief Smiling Officer zie ik het liefst een lach op iedereens gezicht. Binnen organisaties functioneer ik het beste als verbinder, sfeermaker en ontzorger. Bij Next Ground is de verbinding tussen de klanten en consultants en tussen de consultants onderling van groot belang. Het overdragen van kennis speelt daarin een belangrijke rol. Ik creëer graag een (werk)omgeving waarbinnen mensen zich prettig voelen omdat ik denk dat je capaciteiten dan het beste tot hun recht komen. Daarnaast heb ik veel ervaring in het ondersteunen van (groeiende) organisaties op het vlak van administratie, evenementenorganisatie, marketing en inrichten van interne systemen en financiële zaken. Tel daarbij op dat ik houd van originaliteit en humor, dan kom je tot de functie van Chief Smiling Officer bij Next Ground.

Betrokken, deskundig en empatisch

Ik geloof, of sterker nog, ik weet zeker, dat een goede werksfeer bijdraagt aan meer plezier en productiviteit in je werk. Betrokkenheid is daarbij heel belangrijk. Extra aandacht voor iets kleins kan een groot verschil maken en daar is vaak helemaal niet zo veel voor nodig. Door middel van een persoonlijke benadering probeer ik het verschil te maken. Dat past mooi binnen de visie van Next Ground, waarbij de kernwaarden Betrokken, Deskundig en Empatisch belangrijke onderdelen zijn van onze bedrijfsvoering.

“Als Chief Smiling Officer zie ik het liefst een lach op iedereens gezicht. Binnen organisaties functioneer ik het beste als verbinder en ontzorger.”

Mijn ideale werkplek

Next Ground is een moderne en flexibele organisatie. Dat geeft me de ruimte om mijn eigen ideeën te delen en uit te voeren. Die korte lijnen, in combinatie met een open organisatiestructuur, zorgen voor mijn werkgeluk waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

De kernwaarden Betrokken, Deskundig en empathisch zijn niet alleen mooie woorden, maar termen die ook echt van toepassing zijn op Next Ground én op mij, dus dat is een goede combinatie. Je vormt tenslotte een team en een team functioneert het beste als de onderlinge sfeer goed is. Ik draag graag bij om die werkomgeving zo goed mogelijk vorm te geven zodat iedereen er tot zijn recht komt.

Wil je weten wat ik of Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.