Consultant

Norbert Vincent

Ik ben Norbert Vincent en ben sinds 2022 verbonden met Next Ground; zowel als consultant als intern adviseur op het gebied van talent management en coaching. In deze rollen hou ik mij graag bezig met verbinden, balanceren en veranderen. Verbinden van mensen onderling, en van inhoudelijke vraagstukken. Balanceren tussen werk en privé, tussen groeien en oogsten, tussen samen en alleen. Ten slotte veranderen, altijd nieuwsgierig naar hoe iets beter kan, naar nieuwe ontwikkelingen.

Track record
Door de afstudeerrichting bestuurlijke informatiekunde binnen mijn studie economie kwam ik in aanraking met wat we nu ‘digital’ noemen. Vervolgens heb ik altijd binnen dit vakgebied gewerkt. Ik heb de kans gehad verschillende disciplines van het digitale werkveld te ervaren, als dienstverlener en als onderdeel van een lijnorganisatie. Dit deed ik in verschillende rollen; als consultant, analist, informatie- en projectmanager, innovator en business development manager. Van softwareontwikkeling en outsouring van netwerken en datacenters tot digitale startups, fusies en overnames; digitale transformatie kent weinig geheimen voor mij.

Ik heb veel interessante projecten mogen begeleiden. Wat voorbeelden daarvan zijn: vergroten van omzet en marge op financiële services in de automotivesector; opstellen en implementeren nieuwe mobiliteitsstrategie; verminderen van het aantal KPI’s en rapportages voor een optimalere bestuurlijke informatievoorziening; besturen van een portfolio van projecten; decentraliseren van de verkoop van leaseauto’s bij de bank naar de dealer; aanjagen van innovaties via een innovatie-challenge en een portfolio aan innovaties.

De afgelopen vijf jaar heb ik mijn basis van digitale transformaties van organisaties uitgebreid met de coaching en begeleiding van persoonlijke transformaties. De HBO opleiding tot energetisch coach verwacht ik in 2022 af te ronden. Deze opleiding verrijkt mij als persoon en stelt mij in staat nog beter te kunnen verbinden en veranderingen te faciliteren en begeleiden.

“Naast het doen van de opdracht, zorgdragen dat de mensen waar je de opdracht mee doet, zich ontwikkelen.”

Sinds 2021 werk ik als zelfstandig ondernemer. In de jaren daarvoor heb ik in veel verschillende branches gewerkt: Automotive en Mobiliteit (10 jaar ervaring), Telecom en Energie (10 jaar ervaring) en Overheid en onderwijs (5 jaar ervaring). Mijn eerste klus als zelfstandige was binnen de publieke sector. Mijn ambitie is om mensen en organisaties vooruit te brengen. Dat betekent meer dan alleen de opdracht uitvoeren. Ik zet mij ook in voor ontwikkeling van de mensen waarmee ik de opdracht doe, zodat zij groeien in vaardigheden en inhoud, de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen maken.

Mijn connectie met Next Ground
Met name die persoonlijke ambitie zorgt voor de goede match met Next Ground en is de reden waarom ik mij als zelfstandige heb verbonden aan Next Ground. We delen vergelijkbare normen en waarden en hebben hetzelfde doel voor ogen als het gaat om het helpen van klanten en samenwerken met collega’s. Kortom, elkaar inspireren om een nog betere versie van jezelf te worden!

Wil je weten wat ik of Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.