Marketeer

Annick Oudijk

Mijn naam is Annick Oudijk en ik ben in april 2024 gestart als marketeer bij Next Ground. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van reizen, ben ik te vinden bij concerten en festivals, en sta ik sinds kort ook op de padel baan. Tijdens mijn werk krijg ik veel energie van uitdaging en de samenwerking met collega’s om zo Next Ground naar het volgende niveau te tillen.

Track Record
In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en heb hiermee mijn bachelor diploma International Communication and Media behaald. Een brede opleiding met veel mogelijkheden op het gebied van marketing, media en communicatie. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een start-up in Barcelona. Ik maakte deel uit van een klein internationaal team waarbij we verantwoordelijk waren voor het lanceren van een HR-software in verschillende landen binnen Europa. Het was vooral veel “learning on the fly” en flexibel meebewegen in de wervelende start-up cultuur. Ik heb in deze periode dan ook veel kennis opgedaan; van software vertalen en content maken tot SEO. Deze ervaring was enorm waardevol en heeft mijn interesse voor marketing aangewakkerd.

Na mijn stage zocht ik een bijbaan wat ik kon combineren met het schrijven van mijn scriptie. Ik ben bij Bedrijvencentra Utrecht terechtgekomen als front office medewerker en heb hier Next Ground leren kennen. Bij de receptie van Vondelparc heb ik veel leuke interacties gehad met Next Grounders. Toen ik eenmaal was afgestudeerd en de stap wilde zetten naar een nieuwe baan in marketing, werd ik al snel door Maarten en Tijmen uitgenodigd om op de koffie te komen.

“Het is mooi om onderdeel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen gaat voor korte termijn resultaat, maar echt streeft naar het creëren van blijvende impact.”

De match met Next Ground
Vanaf het eerste moment dat ik het Next Ground kantoor binnenstapte, voelde het gelijk vertrouwd. Het is mooi om onderdeel uit te maken van een bedrijf wat niet alleen gaat voor korte termijn resultaat, maar echt streeft naar het creëren van blijvende impact. De korte communicatielijnen, vrijheid en het vertrouwen zorgen ervoor dat ik elke dag met een grote glimlach mijn laptop open.

Wil je weten wat Next Ground voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op!