Consultant

Juliëtte Kaspers

Mijn naam is Juliëtte Kaspers en ik heb mij in 2020 aangesloten bij Next Ground. Hierbij wil ik mij graag even kort voorstellen en waarom ik voor Next Ground heb gekozen.

Ik zeg altijd: ‘ik ben geboren en getogen in de IT’. Toen ik van de middelbare school af kwam wist ik dat ik graag in de IT wilde werken omdat deze wereld continue aan verandering onderhevig zou zijn en dat ik wat ik heel erg leuk vind. Continue hetzelfde doen vind ik al snel saai, ik hou van verandering. Dat zie je dan ook terugkomen in mijn CV, zowel in mijn carrière als in de werkgevers waar ik voor gewerkt heb. Na een bepaalde periode lonkt de verandering in werkzaamheden of in de omgeving. En dat is waarom ik nu bewust gekozen heb om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Track record

Ik ben mijn werkzame leven gestart in de financiële dienstverlening, waar ik bij verschillende bedrijven verschillende functies bekleed heb en mezelf ontwikkeld heb tot Business Informatie Manager. Denk hierbij aan beheer, ontwikkel, analyse en projectmanagement rollen. Het mooie aan dit vak is dat ik mijn IT-kennis gericht in kan zetten voor verschillende business vraagstukken. Er moet voor mij altijd een business case zijn waarom we IT-middelen inzetten. Een voorbeeldproject wat ik heb mogen initiëren en realiseren voor Allianz is het implementeren van een ‘golden’ klantrecord over alle lines of business heen. Deze is middels een integratie laag up-to-date gehouden. Daarbovenop is SalesForce geïmplementeerd voor de Sales organisatie.

Hierna heb ik mijn carrière voortgezet in de Automotive Industrie, Gaming en casino’s en onze Nederlandse beddenleverancier Auping waar ik ervaring opgedaan heb in de productie, retail en de wereld van ERP’s. Deze brede ervaring wil ik graag inzetten om jou te helpen met jouw specifieke vraagstuk. Mijn IT-kennis en ontwikkeling hou ik up to date door seminars en trainingen te volgen en door met veel collega’s te sparren.

“Ik fungeer als brug tussen de business en IT omdat ik beide talen spreek.”

Van werknemer naar zelfstandig ondernemer

Na 20 jaar in dienstverband gewerkt te hebben, heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik wil nog meer bedrijven helpen met het realiseren van hun strategische vraagstukken door middel van het implementeren van de juiste IT-oplossingen samen met de professionals uit de business en de IT collega’s. Ik fungeer dan als brugfunctie tussen de business en IT omdat ik beide talen spreek. Daarnaast wil ik de collega’s graag laten groeien en zal ze dan ook coachen waar nodig. Ik vertaal een strategisch plan naar een operationeel plan en laat het werken. Dit is ook waar Maarten en Tijmen bij Next Ground voor staan. Naast het feit dat ik in het verleden fijn heb samengewerkt met Maarten is dat wel de belangrijkste reden waarom ik mij aangesloten heb bij Next Ground.

Wil je weten wat ik of Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.