Consultant

Juliëtte Kaspers

Mijn naam is Juliëtte Kaspers en heb mij in 2020 aangesloten bij Next Ground consulting. Graag wil ik mij even kort voorstellen en vertellen waarom ik voor Next Ground heb gekozen.

“Ik fungeer als brug tussen de business en IT omdat ik beide talen spreek.”
Juliëtte Kaspers Consultant

Geboren en getogen in de IT

Ik zeg altijd: “Ik ben geboren en getogen in de IT”. Toen ik van de middelbare school kwam wist ik al dat ik graag in de IT wilde werken. Waarom? Omdat deze wereld continu aan verandering onderhevig is, en dat is precies wat ik heel erg leuk vind. Steeds hetzelfde doen vind ik al snel saai, ik hou van verandering.

Dat zie je dan ook terugkomen in mijn CV, zowel in het verloop van mijn carrière als in de bedrijven waarvoor ik heb gewerkt. Na een bepaalde periode lonkt de verandering in werkzaamheden of in de omgeving. En dat is ook precies de reden waarom ik nu er bewust voor heb gekozen als zelfstandige aan de slag te gaan.

Ik ben mijn werkzame leven gestart in de financiële dienstverlening, waar ik bij verschillende bedrijven uiteenlopende functies bekleedde en me ontwikkeld heb tot Business Informatie Manager. Denk hierbij aan rollen op het gebied van beheer, ontwikkeling, analyse en projectmanagement. Het mooie aan dit vak is dat ik mijn IT-kennis gericht kan inzetten voor de verschillende businessvraagstukken. Want er moet voor mij altijd een doel, business case, zijn waarom we IT-middelen inzetten.

Een voorbeeldproject dat ik zelf heb mogen initiëren en realiseren voor Allianz Verzekeringen is het implementeren van een ‘golden’ klantrecord door alle lines of business heen. Door middel van een integratielaag houdt het systeem de gegevens up-to-date. Daar bovenop heb ik het CRM-systeem SalesForce geïmplementeerd voor de verkooporganisatie.

Hierna heb ik mijn carrière voortgezet in de automotive industrie, gaming en casino’s. En tenslotte bij onze Nederlandse beddenfabrikant Auping, waar ik veel heb geleerd over productie, retail en de wereld van ERP’s. Deze brede ervaring wil ik graag inzetten om jou te helpen met je specifieke vraagstuk.

Mijn IT-kennis en ontwikkeling hou ik up-to-date door seminars en trainingen te volgen en door met veel collega’s te sparren.

“Ik fungeer als brug tussen de business en IT omdat ik beide talen spreek.”
Juliëtte Kaspers Consultant

Zelfstandig ondernemer, samen met Next Ground

Na 20 jaar in verschillende dienstverbanden te hebben gewerkt, waagde ik de sprong in het diepe en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik wil nog meer bedrijven helpen met het realiseren van hun strategische vraagstukken door de juiste IT-oplossingen te implementeren, samen met de professionals uit de business en de IT-collega’s. Ik fungeer dan als brug tussen de business en IT omdat ik beide talen spreek.

Daarnaast wil ik de collega’s graag laten groeien en zal ze dan ook coachen waar nodig. Ik vertaal een strategisch plan naar een operationeel plan en laat het werken. Dit is ook waar Maarten Benschop en Tijmen Pardijs bij Next Ground voor staan. Naast het feit dat ik in het verleden fijn heb samengewerkt met Maarten is deze werkwijze wel de belangrijkste reden waarom ik mij aangesloten heb bij Next Ground.

Wil je weten wat ik of Next Ground consulting voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.