Consultant

Robert van der Cruysen

Ik ben Robert van der Cruysen en ben sinds 2022 aangesloten bij Next Ground. In de rol van proces consultant houd ik mij bezig met as-is-processen tijdens een ERP implementatie. Ik doe dit door een best fit end2end proces voor de klant te schetsen. Dat proces kunnen we gezamenlijk gebruiken, als benchmark om bestaande processen en software te beoordelen. Veel voldoening krijg ik van mijn klanten te inspireren om buiten de gebaande paden te denken. Hieronder vertel ik iets over mijzelf en waarom ik voor Next Ground heb gekozen.

Track record
Als bedrijfskundige ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het samenspel van verschillende processen, afdelingen, belangen en mensen binnen organisaties. De afgelopen vijfentwintig jaar deed ik ervaring op in diverse sectoren; waaronder de ICT, financiële dienstverlening, kapitaalgoederen, handel en maakindustrie. In verschillende management- en directierollen was ik vaak zowel commercieel als operationeel eindverantwoordelijk. Ik werkte aan het opstellen en realiseren van strategieën, reorganisaties, business development en product- en dienstlanceringen. Ook hielp ik mensen (collega’s) in hun persoonlijke ontwikkeling.

“Alles in het bedrijfsleven kun je uitleggen aan de hand van voetbal of biologie. Het gaat over passie, competitie, presteren, teamwork en uiteindelijk om aanpassen en overleven.”

Sinds 2016 ben ik zelfstandig adviseur en help ik organisaties met relevant blijven in wereld die continue verandert. Daarbij ligt mijn focus op het optimaliseren van processen en systemen bij bedrijven in de handel en maakindustrie, branches die ik waanzinnig interessant vind. Ik ben pragmatisch, professioneel en mensgericht en wil complexe materie eenvoudig maken, zonder daarbij essentiële zaken uit het oog te verliezen. Naast mijn werk als consultant ben ik ook nog werkzaam als docent Marketing binnen de post HBO-opleiding Bedrijfskunde van HAN University of Applied Sciences.

Van buurman tot Next Grounder
Next Ground kwam op mijn vizier via Maarten. Wij waren voorheen buren en van de zijlijn maakte ik de start van Next Ground mee. Toen er een mogelijkheid kwam om voor één van de klanten een opdracht uit te voeren, hoefde ik niet lang na te denken om als Next Grounder aan de slag te gaan. Next Ground is een professionele organisatie, erop gericht hun klanten echt vooruit te helpen. Niet alleen tijdens de opdracht, maar ook daarna door kennis te delen en voortdurende inzet op persoonlijke ontwikkeling bij de klanten.

Wil je weten wat ik of Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.