Afstudeerstudent

Bram Wesselman

Ik ben Bram Wesselman, 21 jaar en ik studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Bij Next Ground ga ik mijn eerste ervaring in de consultancy opdoen. Na drie jaar in de studieboeken gezeten te hebben, kijk ik er erg naar uit om de komende maanden bij Next Ground aan het werk te gaan.

Track record
In 2020 heb ik mijn havo-diploma gehaald en heb ik besloten bedrijfskunde te gaan studeren. Een vrij algemene studie omdat ik nog niet zo goed wist in welke kant van het bedrijfsleven ik mij wilde specialiseren. In de eerste twee jaren heb ik voornamelijk online les gehad en kennisgemaakt met veel facetten van het bedrijfsleven. Na het afronden van meerdere vakken in het operationele-, proces- en leiderschapsmanagement, ben ik tot de conclusie gekomen dat de structuur en strategie van organisaties mij het meest interesseren. Daarom ben ik erg blij met de kans die mij geboden wordt om in dit werkveld mijn studie af te sluiten dankzij een afstudeerstage bij Next Ground.

“Ik kijk er naar uit om de aankomende periode samen te werken met mijn stagebegeleiders: Maarten en Tijmen. Door het ondernemend vermogen van beide heren kan ik ontzettend veel leren van het bedrijfsleven en de consultancywereld.”

Motivatie
Sinds een paar maanden woon ik in Utrecht, dus het is fijn om in de buurt te zitten van het kantoor van Next Ground. De twee belangrijke redenen waarom ik zo uitkijk naar de aankomende periode zijn mijn stagebegeleiders: Maarten en Tijmen. Door het ondernemend vermogen van beide heren kan ik ontzettend veel leren van het bedrijfsleven en de consultancywereld.

Als afstudeerstudent is het belangrijk om veel vragen te stellen en zo veel mogelijk te willen leren. In samenwerking met Next Ground ben ik ervan overtuigd dat ik de meest leerzame periode van mijn studietijd tegemoet ga.

Een mooie kans bij Next Ground
De grote mate van verantwoordelijkheid die gepaard gaat met mijn opdracht (een propositie uitwerken met betrekking tot ons ZZP-netwerk) is een pluspunt. Het geeft vertrouwen om de lead te krijgen in een ingewikkeld vraagstuk wat impact heeft op de structuur van de organisatie. Na een moeizame start van mijn studie, met voornamelijk online activiteiten vanwege corona, ben ik gemotiveerd om mijn studie succesvol af te sluiten bij Next Ground.

Wil je weten wat Next Ground voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier.