Consultant

Heleen Kimman

Ik ben Heleen Kimman, geboren en getogen in Bennebroek en daar, na veel omzwervingen, uiteindelijk ook weer beland. Ik heb twee zoons die beide in Delft studeren en wonen. Sinds december 2021 ben ik aangesloten als consultant bij Next Ground en in 2022 met mijn eerste opdracht begonnen: projectmanager bij PON Automotive.

Trackrecord
Na verschillende opleidingen, met name in Parijs, begon ik mijn carrière bij IP, destijds de reclameverkoopmaatschappij van RTL. Deze eerste stap in de media maakte mij meteen enthousiast voor het vak en ik werkte sindsdien in de media. Van tv naar non spot advertising naar print. De laatste 21 jaar werkte ik bij Hearst Netherlands als marketing manager voor de B2B markt. Ik was hier verantwoordelijk voor alle communicatie naar adverteerders toe, onderzoek en marktanalyses. Naast deze werkzaamheden was er ruimte voor eigen initiatief en projectmanagement. Zo heb ik talloze projecten opgestart en begeleid. Dit waren diverse projecten, van een housewarming party voor ruim 750 man, een business case opstellen voor een nieuw te publiceren magazine tot de implementatie van een nieuw CRM systeem.

“Ik hou ervan om zoveel mogelijk ballen tegelijk in de lucht te houden, daar krijg ik energie van.”

Door alle ruimte die ik van Hearst kreeg, was ik in staat mij te ontwikkelen tot een ervaren, daadkrachtige senior professional. Ik heb veel ervaring opgedaan in uiteenlopende disciplines zoals onderzoek, evenementenorganisatie, data-analyses, projectmanagement, sales en marketing. Daardoor ben ik van toegevoegde waarde binnen de operationele sector van bedrijven. Ik hou ervan stroef lopende processen soepel te maken. Vanuit zowel commercieel als technisch oogpunt doe ik er alles aan om operationele processen optimaal te laten verlopen, zonder in te boeten op kwaliteit.

Een match met Next Ground
In juni 2021 besloot ik Hearst te verlaten. Ik was op zoek naar meer ruimte voor eigen initiatief. Na een paar maanden van rust, nadenken en netwerkgesprekken kwam Next Ground op mijn pad. Ik ervaarde meteen een enorme wederzijdse klik. De manier waarop Next Ground met zijn medewerkers omgaat, ervaar ik als zeer empathisch en betrokken. Daarnaast staat Next Ground voor kwaliteit en deskundigheid. Kortom, een organisatie waarbij ik mij met plezier heb aangesloten.

Voor mijn eerste opdracht als consultant voor Next Ground ben ik gestart als projectmanager bij PON Automotive. Ik begeleid de implementatie van een nieuw intern communicatieplatform voor de autodealers.

Wil je weten wat ik of Next Ground consulting voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in.